OpvoedPartyvoor moeders

Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur in een gezellige ruimte, waar u in klein gezelschap onder deskundige leiding met andere ouders over alledaagse dilemma’s in de opvoeding praat.
Goed of fout is niet belangrijk in deze setting. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. Er is niemand die een ander de les gaat lezen tijdens een OpvoedParty.

"Zie een verschil van mening als een kans om van elkaar te leren."

Het voordeel is dat u niet allemaal zelf het wiel hoeft uit te vinden. Door de kleinschaligheid (6 tot 10 deelnemers) en de deskundige leiding is er voldoende gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden. Na deze avond heeft u tips waar u thuis direct mee aan de slag kan.

De onderwerpen?

In onze drukke leven met vaak verschillende rollen als (werkende) moeder en vrouw, vriendin, partner, hebben we soms net te weinig tijd om stil te staan bij opvoedvragen of twijfels rondom opvoeden. Bewust aandacht hebben voor deze thema’s kan ruimte, inzicht, maar ook vrijheid geven in uw manier van denken.

We maken graag gebruik van het OpvoedPartySpel, waarin we aan de hand van kaartjes met situatieschetsen, uitgangspunten en dilemma’s met elkaar in gesprek gaan. We praten aan de hand van de volgende thema’s:

  • Zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Grensoverschrijdend gedrag
  • Communicatie

Maar u kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp aankaarten waar u het over zou willen hebben.

Aankomende OpvoedParty's

Woensdag 16 december 201510.00 – 11.45
Woensdag 13 januari 201610.00 – 11.45

Locatie & prijs

Kinderdagverblijf ‘de Regenboog’
De Spijlen 3
3921 EK Elst (Utr.)

Prijs: OpvoedParty's zijn kosteloos

Begeleiding: Marleen Rog en Antoinette Bronkhorst
06-10170300

Om een opvoedparty bij te wonen is het niet noodzakelijk om een ‘probleem’ te hebben. Kom langs als je geïnteresseerd bent in opvoeden en alles wat daarbij komt kijken.

Aanmelden

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Uw telefoonnummer

De OpvoedParty is een initiatief van Katrien Laane oprichtster Lunamare. Voor meer informatie kunt u naar: www.opvoedparty.nl. Begeleidsters Marleen Rog en Antoinette Bronkhorst van Coaching by Onyx hebben beide een training bij Katrien Laane gevolgd en zijn daarmee gecertificeerd om opvoedparty’s te geven.